tirsdag den 9. april 2013

Hjemmelavet Humus med chili

Så har jeg, i går, været igang med at lave humus. Det er første gang jeg har prøvet at lave det, men det var faktisk meget nemt. Jeg lavede det om eftermiddagen og satte det i køleskabet indtil efter aftensmaden, hvor jeg lavede en lille snack.
Opskriften på Humus får i her:


Humus:
250g kikærter (jeg brugte kikærter fra dåse, ellers skal de stå i blød i et døgns tid)
300g Græsk Yoghurt 2%
2 fed hvidløg
1/2 rød chili (alt efter hvor stærk den er)
Saften fra 1 lime
Salt

Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i en sigte hvis de er fra dåse. Kom dem i en skål (hvis der bruges stavnlender) eller blender. Tilsæt den Græske Yoghurt. Pres og 2 fed hvidløg og hak chilien fint. Det hele kommes ned i skålen/blenderen. Kom saften fra 1 lime i og blend det hele. Smag til med salt.
Sæt gerne på køl så det kan stå og trække lidt inden servering.
Kan serveres til kød, grillede grøntsager eller som dip til grøntsags sticks.







Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Den skal jeg da også prøve, den lyder rigtig lækker :-)))

    Knus Susi

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er til flere dage og det smager rigtig godt sammen med især agurk :)

      Slet