Nu har vi en forlænget weekend de fleste af os og så er der tid til at bage :) Så jeg vil lige give opskriften på jordbærcreme som kan bruges til lagkager men også som topping på cupcakes.
Jeg har selv brugt cremen i en lagkage og den smager super godt, lidt ligesom guf som man putter på is, bare ikke helt så sød. Det er bestemt en jeg skal lave igen.
Creme:
300 g jordbær fra frost, optøede
150 g sukker
1/2 stang vanilje
1 bæger mascarpone, 250g
1 tsk økologisk revet citronskal
Lidt citronsaft
Kom jordbær, sukker, vaniljekorn og vaniljestang i en kasserolle. Lad det simre i ca. 15 minutter. Sæt jordbærrene koldt indtil brug.
Pisk mascarponen med jordbær (vær forsigtig med at komme alt væden i), citronskal og smag til med citronsaft. Brug en elpisker.
Følg mig på Bloglovin
Comme on dit en France:miam miam
SvarSletj'essayerais de faire la recette
merci pour les explications
Super blog:j'adore!
I hope you understand me