I lørdags sidst på eftermiddagen bagte jeg denne chokoladekage, så var der lidt godt til efter aftensmaden, når der skulle hygges til DMA.
Opskriften får i her:
60 g kakao
1,5 dl varmt vand
180 g smør
350 g sukker/rørsukker
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
0,5 tsk. natron
2 tsk. vanillesukker
3 æg
1,5 dl mælk
Kakao og kogende vand blandes. Blødt smør og sukker blandes. (Eller smøret kan smeltes og blandes direkte med sukker og kakao/vand blandingen). Bland vanillesukker, natron og bagepulver med melet og tilsæt derefter melet og rør godt. Tilsæt ét æg af gangen og rør godt inden mælken kommes i som det sidste.
Dejen fordeles i en smurt og melet springform og bages ved 175 grader i 55 min. på nederste rille.
Kagen serveres som den er eller med flormelis drysset over, glasur eller frosting/creme. Den kan også serveres med is eller som jeg gjorde med græsk yoghurt rørt med vanillesukker.
Velbekomme :)
Følg bloggen på Facebook
Følg mig på Bloglovin
Ingen kommentarer:
Send en kommentar