tirsdag den 17. oktober 2017

Det lykkedes! - En strikket strømpeEndelig!!!! Jeg har strikket en strømpe! Jeg har før forsøgt, hvor det gik galt allerede ved starten og helt galt ved hælen (her) . Siden sidste forsøg har jeg strikket en del karklude og et halstørklæde i hul mønster (her). Så da jeg begyndte denne gang, var det en del lettere. 
Igår aftes afsluttede jeg strømpen og jeg er rimelig godt tilfreds. Det er bare en prøve/øve strømpe. 
Dog er jeg ikke tilfreds med tåen. Jeg synes at den er for spids, så når jeg skal lave en ny øve strømpe, skal jeg finde en anden opskrift på tåen. Garnet er heller ikke det pæneste, men det er købt netop til dette formål, at øve sig på strikkede strømper. 
Men alt i alt synes jeg, at det er super fedt at have lavet min første strømpe. Jeg havde næsten opgivet håbet på, at jeg nogensinde ville lære det! 3 kommentarer:

 1. Flot og gode farver:-)
  Ønsker dig et smukt efterår.

  SvarSlet
 2. Hallo,

  Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har blitt enige om å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

  Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
  Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

  Irrua-spesialistundervisningssykehus.

  SvarSlet
 3. Super strikket strømper, når det er dine første. Kender det! det er i nu ikke lykkes mig at få strikket strømper helt færdig uden det driller.

  SvarSlet