tirsdag den 17. oktober 2017

Det lykkedes! - En strikket strømpe



Endelig!!!! Jeg har strikket en strømpe! Jeg har før forsøgt, hvor det gik galt allerede ved starten og helt galt ved hælen (her) . Siden sidste forsøg har jeg strikket en del karklude og et halstørklæde i hul mønster (her). Så da jeg begyndte denne gang, var det en del lettere. 
Igår aftes afsluttede jeg strømpen og jeg er rimelig godt tilfreds. Det er bare en prøve/øve strømpe. 
Dog er jeg ikke tilfreds med tåen. Jeg synes at den er for spids, så når jeg skal lave en ny øve strømpe, skal jeg finde en anden opskrift på tåen. Garnet er heller ikke det pæneste, men det er købt netop til dette formål, at øve sig på strikkede strømper. 
Men alt i alt synes jeg, at det er super fedt at have lavet min første strømpe. Jeg havde næsten opgivet håbet på, at jeg nogensinde ville lære det! 



6 kommentarer:

  1. Flot og gode farver:-)
    Ønsker dig et smukt efterår.

    SvarSlet
  2. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har blitt enige om å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    SvarSlet
  3. Super strikket strømper, når det er dine første. Kender det! det er i nu ikke lykkes mig at få strikket strømper helt færdig uden det driller.

    SvarSlet
  4. Hej!!
    Vi har i øjeblikket brug for 5 nyredonorer til hastetransplantation, hver nyredonor kompenseres med et samlet beløb på $ 450.000,00 USD. Interesseret person bedes kontakte denne e-mail: doktor.michaellarry@gmail.com
    100% garanti.

    SvarSlet
  5. Hej!!
    Vi har i øjeblikket brug for 5 nyredonorer til hastetransplantation, hver nyredonor kompenseres med et samlet beløb på $ 450.000,00 USD. Interesseret person bedes kontakte denne e-mail: doktor.michaellarry@gmail.com
    100% garanti.

    SvarSlet
  6. Hej!
    Mit navn er Elizabeth, for fire år siden testede jeg herpesvirus (HSV-2) positivt, og jeg fik at vide, at der ikke er nogen kur, som jeg vil leve med, indtil jeg dør, chokket over at vide, at virussen ikke har nogen kur, var noget det skræmte mig mest. Jeg følte mig aldrig godt, for hver gang jeg har til hensigt at være lykkelig, kommer tanken om, at der ikke er nogen kur, op i mit sind, og jeg vil bare være trist igen. Jeg taber mig ubevidst for mig, og det var som om jeg skulle dø, hver dag er altid fuld af frygt. Efter fire år, da jeg var online, stødte jeg på et vidnesbyrd om, hvordan læge Ojeabulu har gjort så mange ting og helbreder så mange mennesker, så jeg viste min læge, at der er en urtemedicin mod virussen, og lægen sagde, at der ikke er noget som sådan . Jeg besluttede at prøve det, fordi min nuværende tilstand ikke var noget at skrive om, så skrev jeg til den e-mail, jeg så online, og han svarede og fortalte mig alt, hvad jeg har brug for at vide. Jeg fortalte min ven, og hun fortalte mig, at jeg aldrig skulle tro på noget, jeg så online, jeg tror på hende, fordi jeg blev snydt tidligere. Men jeg ville ændre min tilstand, så jeg fortsætter med at købe medicin Ojeabulu. Efter nogle dage, hvor jeg købte medicinen, begyndte jeg at observere nogle ændringer i mit helbred, og jeg gik til hospitalet, og jeg testede negativt. Læge Ojeabulu har gjort så mange andre gode ting, som du og jeg har set online, en mand klagede over, at hans forretning er i stillestående stilling, og læge Ojeabulu hjælper ham med at få succes, en kvinde mister sin mand til en anden dame efter en måneds ægteskab og Læge Ojeabulu hjælper hende også med at afbalancere sit ægteskab. Læge Ojeabulu har så mange løsninger på ethvert problem, som du måske står over for, som synes at være meget svært for dig nu. Prøv det, og du vil se store forandringer i dit liv.
    Han er en åndelig, han har svar på næsten alle dine problemer, kontakt ham i dag og se forskellen i dit liv.
    Kontakt ham med dette:
    e-mail: ojeabulusolutionhome@gmail.com
    https://drojeabulusolutionhome.wordpress.com/

    SvarSlet