tirsdag den 12. marts 2013

Projekt chili del 1

Som lovet vil jeg her komme med en opdatering på projekt chili. Vi fik endelig tid til at prøve at så nogle af chilierne. Vi valgte 7 forskellige chilier og en enkelt tomat. Chilierne har en styrke fra 0-10+++, hvor 0 er det mildeste og 10+++ er verdens stærkeste (hvertfald hvad man ved indtil videre). Vi startede med at placere 16 små tørvebrikker i en kasse, hvorefter vi hældte vand ved og potterne derefter sugede vandet og voksede.

Tørvebrikker før og efter de fik vand. Dem i den grønne bakke har fået vand
 og de så ud som den udenfor bakken før.

Så puttede vi 3 frø ned i hver potte. Der blev lavet 2 potter med hver af de 7 chiliplanter og 2 potter med tomatplanter. Vi satte løbende skilt med chiliens navn og styrke i potterne så vi senere kan se forskel.
De chilier vi har planter er: Sweet Banana (styrke 0-1), Habanero Tobago Seasoning (styrke 1), Goat Horn (styrke 5), Bird Pepper (styrke 7), Habanero White (styrke 9), Trinidad Scorpion (T.S.) Butch T (styrke 10++) og T.S. Morouga Blend (styrke 10+++).


Chili, Bird Pepper, Goat Horn, Habanero Tobago Seasoning, Habanero White, Sweet Banana, T.S. Butch T, T.S. Morouga Blend
Så er der blevet plantet chilifrø og tomatfrø.

Så satte vi bakken med alle de små tørvebrikker med plantede chilifrø ned i et lille indendørs "drivhus", og så er det bare at vente på de spirer :) Jeg skal nok holde jer opdaterede med udviklingen af de små chilier.

Chili, Bird Pepper, Goat Horn, Habanero Tobago Seasoning, Habanero White, Sweet Banana, T.S. Butch T, T.S. Morouga Blend
Så er de kommet over i inde "drivhuset".


Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar