søndag den 10. marts 2013

Stofgarn

Ih hvor vil jeg gerne have fingre i noget stofgarn! Det kribler helt i fingrene for at gå i gang med en stor kurv af stofgarn, hvor jeg kan have alt mit garn i, som lige nu er opbevaret i store plast- og papirsposer.
Men ja... jeg har jo også gang i et tæppe, men derfor kan jeg jo godt have gang i flere ting, så jeg kan variere lidt mellem hvad jeg hækler på :)

Stofgarn er bare lidt dyrt, så jeg synes ikke helt at jeg lige har penge til at gå ud og investere i en masse af det garn. Derfor har jeg sat det på min ønskeseddel, så håber på at få en masse stofgarn, så jeg kan gå i gang med en kurv :)Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. Hej Mette
  Er også bidt af stofgarn, MEN hvor køber du det henne? Har kun fundet et enkelt sted på nettet, og der skal man købe fem "bundter" i samme farvetone. HJÆLP!!!
  Mvh. Mie (miemail67@gmail.com)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mie
   Jeg har lige bestilt stofgarn (Zpagetti garn) hos Yarnfreak. Det koster 75 kr for en rulle med 800-900g. Jeg har ikke modtaget det endnu, men regner med at jeg får det mandag, og glæder mig helt vildt! Der kommer billede her på bloggen når jeg modtager mit :)
   God hæklelyst :)

   Mvh. Mette

   Slet
  2. Har købt idag hos Fakta (rester fra forrige uges tilbud) til 49 kr. Hilsen Birgitte

   Slet
 2. Jeg fandt en rulle med 120 m. i den lokale Kvickly til kun 50 kr.
  Rullerne var godt gemt i sektionen med garn o.lign., men der var overraskende mange farver at vælge imellem.
  Håber det hjælper jer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for tippet Astrid. Så har jeg en grund til at tage i Kvilky og se om de også har det her :)

   Slet