fredag den 5. april 2013

Ahaa, nååh sådan....


Bund til hæklet zpagetti kurv
Færdig bund til kurv, med begyndende lige sider eller
en "skap" overgang fra bund til sider.

Jeg er jo som sagt gået i gang med en ny Zpagetti kurv. Den sidste kurv jeg lavede fik en meget rund form. Nu mens jeg sidder og laver nr. 2 fik jeg lige en Aha oplevelse. Jeg fandt ud af hvordan man laver den runde form, altså en kurv hvor overgangen fra bund til side er rund og kurven ser mere "splattet" ud.... og jeg opdagede også hvordan man laver siden mere lige, altså en mere "skarp" overgang fra bund til side.
Når jeg bliver færdig men den nurærende kurv skal jeg nok prøve at stille de to kurve op ved siden af hinanden, så man kan se forskellen.
Det lille TIP/FIF til hvordan siderne bliver runde kan man finde under DIY Zpagetti kurv og så under TIP et stykke nede i opskriften. :) Tippet til mere lige kanter findes under DIY Zpagetti kurv 2
Skriv endelig hvis der er noget i opskriften i ikke er helt med på, hvad jeg mener der.

Her kan i se kurven med den lidt mere runde/ "splattede" form.

Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

8 kommentarer:

 1. EJ hvor er den vild fed, den kurv katten ligger i. Har du selv lavet den? :)
  Hvorfor er jeg ikke kreativ?? :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ida :) Ja den har jeg selv lavet og katten var hurtig til at hoppe op i den, inden den var helt færdig. Jeg har lagt opskriften til den ud her på bloggen, hvis andre skulle få lyst til at lave en :)

   Slet
 2. Gider du ikke lægge en opskrift på hvordag du får kanten skarp

  SvarSlet
 3. kunne også godt tænke mig at vide hvordan du har gjort kanterne skarpe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er beskrevet hvis du oppe i teksten trykker på DIY Zpagetti kurv. Hvis det ikke er beskrevet tydelig nok så bare skriv igen :)

   Slet
  2. Hov du skal trykke på DIY Zpagetti kurv 2 :)

   Slet
 4. Håber sådan du kan give mig et godt råd. Jeg har prøvet 5-6 gange at lave en kurvebund (i Mayflower ribbon) men hver gang omkring række 7-8 begynder den at krølle, og det jeg har kunnet Google mig frem til er at der er for mange masker. Jeg har prøvet at starte med flere og færre i mr og fast glasdøre at springe rækker over i mønsteret så jeg får færre udtagninger, men problemet opstår stadig :( :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke lige hvor de faste glasdøre kom fra... ;) Tror jeg ville skrive "også prøvet" :)

   Slet