Så er maden til i morgen planlagt og gjort klar. Menuen i morgen står på kyllingespyd med champignon og løg og med hjemmelavede pommefritter og salat. Jeg har brugt 2 kyllingefileter og skåret dem i passende stykker til kyllingespyd, lagt stykkerne i en frysepos og hældt marinaden over og så er det hele røget i køleskabet til i morgen. Jeg vil et par gange, indtil jeg skal bruge kyllingen, lige sørge for at vende posen i køleskabet, så marinaden bliver jævnt fordelt.
Marinade:
4 spsk soya
1 spsk honning
2 fed hvidløg
1 tsk lime saft
Friskkværnet peber
Pres de 2 fed hvidløg og bland med de øvrige ingredienser.
Følg mig på Bloglovin
Uhmmm...Det ser lækkert ud, det må jeg prøve næste gang vi skal lave kylling.
SvarSletHa´en dejlig aften
Knus Susi
Tak :) Jeg glæder mig også rigtig meget til st smage det i morgen :)
Slet