fredag den 29. november 2013

Hæklet nøglekat

Her er den så, det var hvad jeg hæklede på i weekenden. Den er til min søster. Hun har længe gået og snakket om at hun synes at mit nøgledyr var sødt og hvis den havde spidse øre lignede den hendes kat Tito. Nu har jeg så lavet nøglekatten Tito til hende som hun får som tak for at passe mine katte mens vi er i Berlin. Derfor kunne jeg heller ikke vise den, da jeg ved at hun indimellem er inde på min blog, og hun skulle jo ikke vide at jeg har lavet den til hende. Nu er jeg bare spændt på om hun bliver glad for den :) 


Følg bloggen på Facebook

Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Den er rigtig fin :) Den bliver hun glad for. I det hele taget er det skønt at modtage noget hjemmelavet fra andre :)

  SvarSlet
 2. Tak :) ja hun blev heldigvis rigtig flad for den og kunne godt gætte at det var hendes egen kat Tito det skulle forestille :)

  SvarSlet
 3. Har du en opskrift på den? :) Den er super sød!

  SvarSlet
 4. Tak :) Jeg har fulgt opskriften her: http://frumadsens.blogspot.dk/2011/02/hklet-uglenglering-eller-en-pingvin.html
  Så har jeg bare hæklet en hale. Den er hæklet med en magiskring med 6 masker i som start og så ellers bare fm i de 6 masker til halen er lang nok :) Ørene er hæklede cirkler, hvor jeg på nogle af omgangene ikke har lavet udtagninger :) Næsen er bare garn jeg har syet med og så har jeg sat knurhår på som er fiskesnøre :) håber det var til at forstå ellers skriv bare igen :)

  SvarSlet