søndag den 17. november 2013

Lidt af hvert

Så har jeg fået overstået midtvejssamtalen med min vejleder fra seminarier og fra mit praktiksted. Den gik heldigvis godt, og der er selvfølgelig lidt som skal arbejdes med i sidste del af praktikken :) Men rigtig dejligt at den er overstået. 

Jeg har også deltaget i et forældremøde og man bliver altså lidt nervøs når man skal stå og fortælle foran en hel flok forældre, men det gik rigtig fint, og dejligt at have prøvet det, så man ved lidt om hvad der sker til sådan et møde. Nu står den så på de sidste læringsmål resten af praktikken og en specialiseringsrapport, som skal laves og afleveres til januar. Pyha siger jeg bare :/


Nå men jeg er ved at være halvvejs med mit lille katte-tæppe. Jeg synes at det bliver så fint, og glæder mig til at se det færdige resultat :) 

I går havde jeg en rigtig effektiv dag. Jeg fik ryddet lidt op, ned i kælderen med et par ting, smidt en stor papkasse ud og lidt andre ting. Ud over det fik jeg vasket 4 maskinfulde, så nu er der hvertfald rene håndklæder og sengetøj til et stykke tid, og plads i vasketøjskurven. 


Jeg fik også lavet en portion af de super gode og sunde choko-kugler, som jeg tidligere har lagt en opskrift af på bloggen. Så nu er der lidt sund snack til de dage, hvor man kommer sent hjem og har brug for lidt sødt ;)


Til aften lavede jeg boller i karry. Det er rigtig længe siden jeg sidst har fået boller i karry, men havde altså fået lyst til at lave det (fordi de fik boller i karry i vuggestuen i tirsdags). Og ih hvor smagte det altså godt! så lang tid skal der ikke gå igen før jeg laver det :) Opskriften skal nok komme på bloggen. 
Resten af aftenen gik med at se serien Fringe, som var så spændende, at vi ikke kunne stoppe igen og lige måtte se den sæson, som vi var i gang med, færdig, selvom klokken endte med at blive lidt for mange! :)

God søndag aften til alle :)

Følg bloggen på Facebook

Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt med overstået samtale.
  Sidder selv omskrive BA så kan snart vinke 3 1/2 års uddannelse af, skøøøønt

  Mvh helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Puh, ja jeg synes det er svært at få tid til at skrive specialiceringsrapporten, da den jo skal skrives og afleveres mens jeg er i praktik og også skal have fokus på de sidste læringsmål :/
   Ja det sidste halve år skal bare overstås! Kan godt forstå du glæder dig til at blive færdig :)

   Slet
 2. Dejligt det gik godt med forældre samtale:)
  Ser efterhånden fin ud dit katte tæppe:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo med at øve sig inden man er færdig udd. og selv står i det :)
   Jeg glæder mig til at se tæpper når der er færdigt. Katten har allerede afprøvet det et par gange indtil videre ;)

   Slet