lørdag den 29. november 2014

Små damer og advent

 
 

Lige til at starte med vil jeg lige undskylde for den lidt ringe billedkvalitet. Det skyldes at der simpelthen er blevet for mørkt, stort set hele døgnet, til at tage billeder indendørs, plus at jeg ikke har tilstrækkelig med belysning til at det bliver helt godt. Det er også grunden til at der ikke har været så mange indlæg.
 
Nå... men jeg har længe gerne ville vise jer disse flotte prints som jeg har købt! Dem som følger bloggen på Facebook eller Instagram har helt sikkert set dem før, men jeg synes, de er så fantastisk flotte og jeg vil gerne vise alle jer andre dem også. Jeg glæder mig til at få købt nogle rammer til dem og fundet et godt sted, hvor de kan stå eller hænge :) 
Så til noget mere julet, jeg har nemlig fået gjort klar til 1. søndag i advent i morgen. Jeg fik pyntet hele altanen med gran og sat lyskæde på, og så fik jeg fundet et par nisser, hængt lyskugler op, rydder op i skaber, så alt ligger i flotte lige stabler og sidst men ikke mindst fik jeg self lavet en advents - krans/dekoration. 
Jeg har også fået købt noget garn, bare en enkel nøgle til et nyt lille hemmeligt projekt, som jeg nok skal afslører på et tidspunkt hvad er :) 
Håber i alle får en rigtig hyggelig 1. søndag i advent :)  


Følg bloggen på Facebook  


Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar