mandag den 23. marts 2015

Ægge "muffins"


Jeg har lavet nogle "muffins" hvis man kan kalde dem det. De er super gode til morgenmad eller frokost. De er lavet i ramakiner og er super lette at lave. Jeg serverede dem med ristet rugbrød til. 

Opskrift (6 stk.):
500g svine eller oksefars
1 løg
1 pak bacon 
5 æg 
1 dl skyr 
Frisk spinat 
Salt og peber 
Rosenpaprika 
Hvidløgspulver
Origano

Tænd ovnen på 200 grader. Hak løgene og svits dem på en pande til de er klare, tilsæt kødet og kryder med rosenpaprika, salt, peber, hvidløgspulver og origano. 
Mens kødet steger laves æggemassen 
Slå 5 æg ud i en skål og pisk dem sammen med skyr til en ensartet masse. Hak frisk spinat (ca. en håndfuld) fint og kom i æggemassen og kryder med salt og peber. 
Ramakinerne findes frem og der kommes et stykke bacon ned langs siden rundt i hver ramakin. Kødet fordeles i alle 6 ramakiner (pas på baconen ikke tipper ned i ramakinen) og derefter fordeles æggemassen i alle ramakinerne.  
Derefter bages muffins'ne i den forvarmede ovn indtil æggemassen er stivnet og gylden på toppen 
Rist et par skiver rugbrød og server til.

 


Tip: kødet kan skiftes ud med lige hvad man har lyst til, f.eks. kylling, skinke, laks eller pølser. 

Velbekomme!! :) 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar