onsdag den 30. december 2015

Året 2015


Nu når det er ved at være den sidste dag i 2015, kommer her en lille status eller oversigt over noget af det året er gået med :) 

1: Jeg fik et fuldtidsvikatiat i Januar som nu er forlænget indtil juni 2019! 

2: Jeg fik en dejlig veninde som udfordrede mig til at løbe med i Feminas kvindeløb på ruten 5 km sidst i maj. Dermed begyndte jeg også at løbe og forsøger stadig at komme ud at løbe mindst 1 gang om ugen. 

3: Trods arbejde og ingen ferie fik jeg hæklet lidt indimellem og det blev bl.a. til en Lindgren lanterne. 

4: Jeg var en tur i Jesper Hus blomsterpark for første gang siden jeg var nok 3 år. Det var en hyggelig sommerudflugt sammen med min søster, hendes kæreste og min dejlige kæreste :) 

5: Jeg fik hæklet en hue og prøvede for første gang at hækle snoninger. Huen bliver flittigt brugt, men den mangler dog stadig en pelskvast. 

6: Jeg var på tur til Mønsted Kalkgruner også første gang jeg var der og igen en super hyggelig tur. 

7: Det største af mine projekter blev også færdige. Et stort dejligt tæppe i Arwetta uldgarn fik jeg færdighæklet! Det er SÅ lækkert og jeg er rigtig glad for jeg fik det lavet, selvom det kostede en del og tog lang tid.

8: Min søster og hendes kæreste flyttede og jeg fik hæklet nogle karklude som en del af indflyttergaven. Resten af gaven er jeg stadig igang med, da der er 2 hæklede puder. 

9: Jeg var på Læsø for første gang på min mors fødselsdag! Vejret var dog ikke helt med os og der var så koldt at jeg måtte ind og købe strikkede strømper selvom det var sidst i maj. 

10: Jeg prøvede at hækle et dyr i Hoooked Ribbon XL på nål 10, det blev en kæmpe koala, men sød er den :) 

11: Jeg hæklede et sjal/tørklæde i kærlighedsknuder og med Drops Brushed Alpaca Silk. Jeg bruger det hver dag som tørklæde, det er dejlig lunt og fylder Intet! 

12: Jeg har fået en rigtig skøn veninde som har en lille Chihuahua og jeg lovede at hækle en hund magen til hendes lille Oliver. Vi har haft nogle rigtig sjove shoppe ture til Århus og jeg glæder mig SÅ meget til at holde nytår med den skønne pige :) 

13: Jeg fik hæklet et tørklæde som jeg har kigget rigtig længe på! Jeg har endnu ikke fået det brugt da vejret ikke ligefrem har budt på vinter temperature endnu. 

Jeg ser frem til et helt år med plads til en masse hæklerier og at jeg får mere styr på strikketeknikken ;) 

Jeg glæder mig til at se, hvad det nye år byder på og jeg glæder mig til en masse nye dejlige oplevelser med mine skønne venner/veninder og familie ❤️ 

Håber i alle får et fantastisk nytår! 

GODT NYTÅR !! 

2 kommentarer: