søndag den 22. maj 2016

Enkle brudekjolerJa nu kommer der igen et bryllups indlæg, men det slipper i ikke for i den kommende tid, for det er hvad meget af min tid pt. går med, og bloggen afspejler hvad jeg går og fordriver tiden med i min fritid :) 
Så her er lidt inspiration til, hvordan en smuk enkel brudekjole kan se ud. 
Jeg har brugt en del tid på at søge rundt på nettet for at finde en smuk enkel brudekjole som ikke fylder for meget i kufferten (og ikke er for varm i 30 graders varme) eller hvis man bare er til de mere enkle kjoler uden den store vollume :) Hvis jeg ikke skulle have kjolen med i en kuffert og giftes i 30 graders varme, havde mit valg nok været mere ala den kjole nederst i dette indlæg, (men det er den ikke) ;) Den brudekjole jeg vælger til mit bryllup, må i vente med at se til den store dag :) 

Der er lidt forskellige prisklasser, et par enkle fundet hos Zalando og Asos. Og mange af de andre er fundet hos Casalezar som har virkelig mange smukke brudekjoler på hjemmesiden. En enkelt er fundet hos Bente's Brudekjoler. En er fundet hos Vbridal og brudebikini aner jeg ikke, hvor man kan få henne men synes den er sjov og meget alternativ. 2 kommentarer:

 1. Smukt udvalg du har fundet frem :-)
  Jeg har en veninde som også går og kigger på brudekjoler pt.
  Rigtig god aften til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Ja det er altid en god ide at kigge en masse så man ved hvilken type man går efter.
   God aften til dig også :)

   Slet