tirsdag den 11. oktober 2016

Bali #1 Ankomst


Så letter vi fra Aalborg

Så kom dagen endelig, som vi har ventet på siden januar!! Vores første helt egen rejse sammen og så endda helt om på den anden side af kloden, på den sydlige halvkugle, nemlig Bali! Rejsen der over var lang. Først fra Aalborg - København, så fra København - Singapore og fra Singapore - Denpasar på Bali. En rejse på godt 19 timer.

Bryllupskage fra Singapore Airlines

Vi fik dog en kæmpe overraskelse af Singapore Airlines inden vi landede i Singapore. Vi havde skrevet til flyselskabet inden rejsen for at høre om det kunne lade sig gøre at få en ekstra håndbagage med til min brudekjole. Det havde vi fået lov til så der var ingen problemer. Men derfor vidste de jo så at vi skulle giftes og inden vi landede kom de med en stor bryllupskage kun til os!! Det var helt vildt. Vi blev meget overrasket og desværre havde vi næsten lige spist aftensmad på flyet og kunne derfor kun klemme et par bidder ned af den store kage. Vores sidemand og hans kone, et par fra Singapore gav vi også et stykke kage, så lidt blev der da spist af den inden vi måtte sende den ud og vi skulle lande. Så endnu engang TAK Singapore Airlines :)
  

Mmm aftensmad

Bali er et utroligt skønt land fandt vi hurtigt ud af. Der er ikke bare lidt frodig, men meget, meget frodig. Der er grønt over alt og der vokser planter over alt! Vi skulle bo i byen Sanur, da vi var blevet frarådet af flere at bo i Kuta, som er meget larmende så vi fulgte rådene, hvilket vi er MEGET glade for. Hotellet lå i en stor velholdt have/park og værelserne var fordelt i små huse med 4 værelser i hver. Hotellet lå også lige ned til havet. Langs stranden kunne man gå på en sti, hvor der lå masser af hoteller og restauranter. Vi fandt en lækker restaurant som også lå ned til vandet. Billedet her under viser udsigten fra bordet. Vi fandt hurtigt ud af at maden er utrolig lækker på Bali og billig. Vi fik et måltid som vist ovenfor og hver fik vi en vand og en juice hvilket alt sammen kostede under 100 dkr! Alt maden er frisklavet og det kan smages! Maden bestod af grillet kæmperejer, grillet blæksprutte og bedst af alt grillet Mahi Mahi og alt sammen self. med ris!!

Udsigten fra vores bord

Den næste dag blev brugt på at slappe af og gøre klar til bryllup ❤️
Her er lidt billeder fra dagen inden bryllup.
 
Solopgang


Dagens udsigt i et par timer fra liggestolen på stranden


Juice lørdag sidst på eftermiddagen på stranden
foran vores hotel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar