søndag den 23. oktober 2016

Vores Bali Bryllup


I dag er det præcis 4 uger siden vi blev gift!
Vi havde en fortryllende dag. Vores bryllupsarrangør havde styr på det hele og havde lavet alting så flot! Vi startede 13.30 med at jeg fik ordnet hår og makeup. Fotograferne kom og tog en masse billeder af de sidste forberedelser, inden turen gik ned til stranden i Jimbaran.

På stranden var der pyntet så smukt op med friske blomster. Vi havde self begge bare tæer, da det hele jo foregik på stranden. Det var en fantastisk oplevelse at stå der på stranden, i 30 graders varme, i bryllupskjole og sige ja til min mand, i de smukke omgivelser, det havde jeg aldrig drømt om!

Da ceremonien var slut, fik vi taget en masse billeder og kørte derefter over til det sted, hvor vores bryllupsmiddag skulle foregå. Det var også på stranden, SÅ ROMANTISK! Vi fik fantastisk mad og sad der, mens det sidste dagslys forsvandt og mørket overtog de tropiske omgivelser, med sin lune aftenbrise og bølgeskvulp fra havet.

Det er den mest fortryllende dag jeg nogensinde har oplevet og tiden fløj af sted.
Det er en dag jeg altid vil huske og gemme i mit hjerte. Jeg kommer til at længes efter de smukke omgivelser og stemningen for Bali betyder noget helt specielt for os! 
Tak BALI

Her er lidt billeder fra brylluppet. Der kommer sikkert flere og flere detaljer i et andet indlæg. Det hele kan ikke være i et :)


 

 

  


5 kommentarer:

 1. Wauw, sikke fantastiske billeder

  SvarSlet
 2. En vakker brud og en flott par! Gratulerer og lykke til videre i livet!
  Ønsker dere alt godt sammen! Skjønner godt at dette var en magisk dag for dere!

  SvarSlet
 3. Jamen gud, jeg har ikke været så meget rundt i blogland længe, og kom til at tænke på om du var flyttet til Norge, derfor gik jeg herind.
  Og så ser jeg Dette :D Stort stort tillykke :D <3 Det ser skønt ud.

  SvarSlet