søndag den 21. maj 2017

Mormors mellemlægsservietter


Da jeg var yngre, nok omkring 12 år måske yngre, hæklede min mormor disse mellemlægsservietter til mig. Min søster og jeg, var selv med ved Grønhøj Garnlager for at vælge farverne til dem. Hun har lagt en garn banderole ved, hvor på hun har streget vaskegraderne ud og skrevet at de i stedet skal vaskes ved 40 grader. 
Min mormor lever desværre ikke mere, hun døde i 2012, så hun nåede aldrig at se at jeg kunne hækle, da det er noget jeg lærte senere, men jeg er sikker på, at min mormor ville være stolt over at vide, at jeg også kan hækle nu. 
Jeg sad indimellem med min mormor og broderede korssting, da jeg var lille, hvilket jeg blev ret skrap til og det var noget vi også lavede dengang jeg gik i SFO. Det er dog meget længe siden, jeg sidst har broderet noget. 

Jeg har endnu ikke brugt de fine mellemlægsservietterne, men jeg tænker, at jeg skal have dem til at ligge mellem spisetallerkenerne i vetrineskabet. 
Disse bringe en masse dejlige minder om ferie hos mormor og morfar, håndarbejde, havearbejde, god mad, hygge, familie og kærlighed ❤️

Måske jeg skulle se om jeg kan hækle nogle flere bare lidt mindre? 


2 kommentarer:

 1. hej. jeg syndes disse er rigtig flotte har du en opskrift?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Signe :)
   Nej det har jeg desværre ikke. Min mormor hæklede dem til mig da jeg måske var 10/12 år. :)

   Slet