lørdag den 20. juni 2015

Koalabjørnen


Peek-a-boo!!
Her er jeg. Jeg hedder Koalabjørnen Sidney!


Jeg var så heldig at blive kontaktet af Silas som har en helt nyåbnet webshop KuKuk.dk.
Det er en super fin webshop med gode priser. Webshoppen forhandler primært DROPS og Hoooked Zpagetti.
Silas spurgte om jeg havde lyst til at teste Ribbon XLfra Hoooked, da det er et produkt de overvejer at tilføje sortimentet på KuKuk.
Jeg har aldrig prøvet at hækle med Ribbon XL, kun Zpagetti, så jeg sagde ja til at teste, fordi jeg var spændt på at finde ud af forskellen mellem de 2 produkter.
Jeg fik tilsendt hækle kittet som ses på billedet her over, nemlig "Sidney the Koala Bear" eller "Koalabjørnen Sidney".
I hækle kittet  er der alt hvad man skal bruge for at hækle Koalabjørnen, på nær fyldet.
Kittet består af:
1 bambus hæklenål 10 mm
3 nøgler grå
1 nøgle beige
en smule sort
og en opskrift

Opskriften er på engelsk men den er nem at forstå. Jeg var ikke så vild med at hækle med bambus hæklenålen med Ribbon XL, da jeg ikke synes garnet glider så let på nålen, så jeg fandt min Hoooked 10 mm plastic hæklenål frem og hæklede der ud af. Men smag og behag er dog forskellig og nogen foretrækker hæklenåle af træ og andre gør ikke.
Ribbon XL er blødere og mere elastisk end Zpagetti garn. Det er dermed lettere at hækle med og man får ikke så ondt i hånden af at hækle.  Resultatet bliver heller ikke så stift i det så jeg kunne forestille mig at garnet ville være super godt til at hækle tasker, puder af.
Modsat Zpagetti fås Ribbon XL i en fast farveskala og er lavet af 80% genanvendeligt bomuld og 20% andre genanvendelige materialer.

Til koalabjørnen hæklede jeg alle delene først inden jeg samlede den efter anvisning i opskriften. Der manglede dog en smule sort garn til næsen, men Silas var super venlig og jeg fik lynhurtigt ekstra garn så næsen og øjnene kunne laves færdig. Han vil også kontakte leverandøren så det ikke burde være noget problem fremover. Jeg synes det er et rigtig fint hækle kit som er nemt at gå til og jeg er blevet rigtig glad for resultatet af Sidney!
Hvem ville ikke være glad for en 40 cm høj koala? (koala kittet kan købes lige her)

Hvad angår Ribbon XL er det bestemt ikke sidste gang jeg hækler noget af det, da det kun har været en positiv oplevelse så jeg synes at i skal smutte ind forbi KuKuk.dk og se det fine sortiment og opleve den super gode servise der er!!
Jeg tror jeg skal ind forbi og bestille noget DROPS Bushed Alpaca silk garn, det er der nemlig tilbud på og det kunne blive fint til et hæklet sjal :)Indlægget er sponsoreret af KuKuk.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar