søndag den 14. februar 2016

Grove pølsehorn


Jeg har for noget tid siden bagt disse lækre grove pølsehorn. Selvom de er grove er de overraskende lette og luftige og smager super! Selv min kæreste og hans kolleger var glade for dem og sagde af de var meget luftige. Her får i så opskriften 

Grove pølsehorn 
16 stk 

50 g gær 
2 tsk salt 
2 tsk sukker 
5 dl lunken vand 
2 spsk olie 
1 dl grahamsmel eller en anden grov meltype 
1 dl havregryn
Hvedemel 
8 pølser skåret i halve 

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel og havregryn og rør godt. 
Derefter tilsættes hvedemel til dejen ikke klistre længere. 
Dejen skal nu hæve i 30 min.
Ælt dejen og del den i to lige store dele som hver rulles ud til en cirkel som skæres ud til 8 trekanter. Kom en pølse på hver trekant og rul til pølsehorn. Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen. 

Pølsehornene skal efterhæve i 15 min og derefter pensles med enten vand, mælk eller æg. De kan evt drysses med sesam frø, solsikkekerner eller hvad man nu har. 
Bages ved 225 grader til de er gyldne. 

Tip: kom evt ketchup på dej trekanterne når pølserne rulles i. 

Velbekomme :) 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar