De her brunch muffins er bare super lækre!! De er ligesom dem jeg tidligere har lavet bare med pølser denne gang.
Brunch muffins 6 stk:
1 løg
2 tomater
2 tomater
5-6 store champignon eller omkring 12 små
8-9 brunch pølser
Basilikum
Salt og peber
5 æg
1 dl skyr
Bacon
Purløg og tomat til pynt
Tænd ovnen på 200 grader. Hak løgene og svits dem på en pande til de er klare. Pølserne skæres i skiver og steges på panden sammen med løgene. Rengør champignon og skær i skiver og tilsæt i panden. Tomater skæres i tern og steges sammen med pølseblandingen. Kryder med basilikum, salt og peber.
Slå 5 æg ud i en skål og pisk dem sammen med skyr til en ensartet masse og kryder med salt og peber.
Ramakinerne findes frem og der kommes et stykke bacon ned langs siden, rundt i hver ramakin. Pølseblandingen fordeles i alle 6 ramakiner (pas på baconen ikke tipper ned i ramakinen) og derefter fordeles æggemassen i alle ramakinerne.
Derefter bages muffins'ne i den forvarmede ovn indtil æggemassen er stivnet og gylden på toppen
Rist evt et par skiver rugbrød og server til. Pynt med purløg og tomat.
Uhmm de ser bare lækre ud, Mette. Jeg har taget en kopi af både opskrift og billeder - håber det er ok :-) De skal helt afgjort afprøves inden for nærmeste fremtid. Er sikker på de bliver vel modtaget :-)
SvarSletHilsen Marian
Det er bare helt i orden :) De var også super lækre og de kan jo sagtens laves en dag i forvejen og så bare varmes :)
SletHej.
SvarSletHar lige lånt din opskrift og lavet den super lækker, tak for du laver opskrifter, fin blok du har :-)
Tusind tak :) Ih hvor dejligt at du kan li dem! Det er så dejligt at få respons på om det man laver er okay :)
SletJa håber jeg må låne en anden gang af dine lække opskrifter så man kan blive fornyet i hverdagen,
SvarSletp/s kan se du også holder af katte det gør jeg også læste din blok om din mand sad og hygge mig med en kop kaffe i mens (TAK)
Selvfølgelig må du det :) Ja indimellem kan man godt mangle lidt inspiration til hverdagen! Ja har 2 dejlige katte, elsker katte!
Slet