mandag den 25. maj 2015

Hæklede karklude

   

 
Jeg har for lidt tid siden vist jer at jeg var i gang med at hækle til køkkenet. Jeg er nu blevet færdig med mine 3 karklude og jeg synes at det blev rigtig fine. De 2 af dem er hæklet i mønstre jeg aldrig har prøvet før, nemlig stjernemønster og grums. Grums har jeg dog lavet lidt anderledes. I stedet for at stangmaskerne har jeg brugt halvstangmasker og så efterfulgt af en fastmaske ligesom ved alm grums mønster.

God 2. Pinsedag :)

9 kommentarer:

 1. Hvilken garn har du brugt og hvad str på dine karklude. De ser nemlig rigtig fine ud. Et projekt jeg også godt kunne finde på at springe ud i😊

  SvarSlet
  Svar
  1. De er hæklet i 100% bomuld :) Jeg mene de er ca. 30x30 cm inden vask. Jeg skal nok prøve at tjekke i morgen når jeg kommer hjem :)

   Slet
  2. Hvor mange masker startede du med?

   Slet
  3. Til stjerne mønsteret slog jeg 77 lm op og til grums 68 lm. Jeg kan ikke huske hvor mange til den med rib :) De måler ca. 26x29 cm før vask. Har ikke prøver at vaske dem endnu.

   Slet
 2. Hejsa. Jeg er helt vild med dine karklude. Jeg synes ikke rigtig at jeg kan knække koden til den mørkeblå. Hvordan får du firkanterne frem?
  Hilsen Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Den mørkeblå er hæklet i mønsteret grums. Jeg har dog brugt halvstangmasker og fm. Så laver du skiftevis en halvstm og en fm. Vend med en lm. I næste række laver du en fm der hvor der er en halvstm og en halvstm der hvor der er en fm, sådan fortsætter du indtil den har den ønskede størrelse :)
   Håber det hjalp?
   God weekend

   Slet
 3. Hvad er den sidste karklud så hæklet i? Stang m i bagerste led?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej
   Den sidste (lyseblå) karklud er hæklet i halvstangmasker i bagerste maskeled :)

   Slet