fredag den 15. maj 2015

Hudpleje uden parfume og parabener

 

Jeg er helt vild med Decubal!! Når man som jeg har tør hud og har døjet med eksem og stadig gør indimellem er Decubal altså bare super! Der er ingen farve, parfume eller parabener i og det fugter huden så den bliver dejlig blød. 
På billedet er hvad jeg bruger (havde dog lige glemt min uundværlige badeolie som er på næste billede): den store Decubal Orginal Clinic Cream bruger jeg til hele kroppen efter bad. 

Face Wash er en virkelig lækker skum og huden bliver dejlig blød. Den bruger jeg morgen og aften og derefter en god fugtigheds creme (mangler at få købt Decubals ansigts creme). 

Decubal lipid creme bruger jeg på hænderne om natten når mine hænder er meget tørre eller når mit håndeksem er der og Decubals Orginal clinic creme i den lille tube bruger jeg, hver eneste dag flere gange om dagen på mine hænder. Jeg har altid en hjemme og en med i tasken! 

Decubal shower and bath Oil bruger jeg self hver gang jeg er i bad! Den er let at vaske sig med og man fedter ikke sådan på huden når det er skyllet af, som med andet olie, den kan jeg ikke undvære!  
Jeg elsker de her produkter da de hjælper på min hud og jeg er stor fan af at der ikke er parabener og parfume i, især når man har en hud som kræver ekstra pleje. og så har hudlægen anbefalet disse produkter og jeg er rigtig glad for det, da jeg ikke bruger andet nu :)Når det kommer til min daglige makeup, så bruger jeg en Mineral Loos Foundation fra Youngblood, som også er uden parfume og parabener og så til hverdag bare en mascara. Hvis det ikke bare er en dag på arbejdet, så har jeg også en super fin Mineral Blush også fra Youngblood som self også er uden parabener! 
Og ja alle de her ting er lidt dyre end andre billige mærker, som fås i supermarkedet men de holder også længe så i sidste ende bliver det nok det samme alligevel. 
Så man kan sagtens pleje sin hud og samtidig passe godt på den :) 2 kommentarer:

  1. Har du set, at du kan få Youngblood billigt hos http://www.ren-velvaereshop.dk/naturkosmetik-324/youngblood-mineral-cosmetics-816/ ? Bare et tip, hvis du er glad for det :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Glemte helt at svare på din kommentar, men tusind tak for tippet!! :) Jeg er rigtig glad for det mærke, det er virkelig noget lækkert makeup synes jeg :)

      Slet