søndag den 26. juli 2015

Det skønneste garn og flere projekter
Sikke et "sommervejr"! Men selvom vejret i går var gråt og vådt så havde jeg en skøn lørdag alligevel! Lækker sommermorgenmad og så var posten forbi med en pakke med garn! Ja vejret og mit nye garn var nu i samme farveskala nemlig grå, men i modsætning til vejret er garnet virkelig lækkert! Det er igen Drops Brushed Alpaca Silk bare i grå og så Drops Baby Alpaca Silk i grå og en enkel grønblå nogle. 
Jeg er gået i gang med et tørklæde af baby alpacaen og jeg må indrømme at det er godtnok noget af det blødeste og lækreste garn jeg nogensindet har hæklet med!!! Jeg skal helt bestemt havde fundet på flere projekter med den type garn! 
Og ja nu har jeg vist også gang i lidt mange projekter samtidig! 
- En hue
- En pude 
Og et tørklæde
Så jeg skal vist hækle et af disse projekt færdigt inden jeg begynder på endnu et nyt projekt ;) 


God Søndag :) 

3 kommentarer:

 1. Jeg har lige strikket en baby-dragt i alpaca-silken, den er virkelig lækker. Brushed alpaca er jeg ved at strikke en cardigan i, sammen med lace - også fra drops.
  Meget sjovt at vi har gang i de samme garner.

  Tørklædet ser ud til at blive virkelig fint. Forstiller mig at alpaca-silken ikke er det nemmeste at hækle i...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt :) Ja men det er også noget virkelig lækkert garn :) Baby Alpaca Silk er virkelig nem at hækle med, men Brushed Alpaca var noget mere at en udfordring da det ikke rigtig er til at trævle op hvis jeg lavede fejl, så måtte finde et enkelt mønster :)

   Slet
 2. Heihei:) Så mye fint du lager. Mye inspirasjon å finne her, legger meg til som følger. Hos meg er det ofte mange prosjekter på en gang, da strikker/hekler jeg på det som frister mest. Det er kjekt å holde på når garnet er av god kvalitet:) Ser ut som du har mye spennende på gang!

  SvarSlet