lørdag den 7. december 2013

Stegte champignon alla tysk julemarked


Sidste år da vi var i Berlin i december, fik vi nogle super gode stegte champignon på julemarked. Så i år skulle vi self. også have de gode champignon, som vi kunne huske fra sidste år. Og de var altså lige så gode som vi huskede. 
Jeg har så fundet en opskrift på de her stegte champignon. Den får i her:  


Stegte champignon:
1 kg små champignon
2 løg
3 fed hvidløg
150 g yoghurt lav fedtprocent (jeg brugte græsk yoghurt 2%)
150 g cremefraiche
1 tsk. hakket timian 
Smør til stegning 
Salt og peber
Flûte

Rens champignonerne godt. Skær løgene groft. Løgene steges hurtigt på panden og champignon tilsættes. 3 fed hvidløg presses og kommes i panden. Frisk timian hakkes og tilsættes. Lad retten simre til champignonerne er møre og har fået farve. Smag til med salt og peber. Tilsæt cremefraiche og yoghurt, rør godt og tag panden af blusset. Smag igen til med salt og peber. 
De stegte champignon serveres med lunt flûte.








Følg bloggen på Facebook

Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar