tirsdag den 14. januar 2014

Bestået praktik og en fundet ring

I fredags skulle min endelige slutevaluering laves og sendes. Der skulle vurderes om min praktik var bestået eller ikke. Og ja min praktik vat bestået :) Nu har jeg så kun resten af denne uge og 14 dage mere tilbage ud af 6 måneders praktik :) De sidste par uger skal jeg have færdiggjort min specialiseringsrapport som skal afleveres den 24. januar. Den skal også bestås før man kan fortsætte på det sidste semester. Derefter står den på 6 måneder med opgaveskrivning og eksamener før jeg forhåbentlig til sommer kan kalde mig for pædagog :)


Så havde jeg jo fået sådan en smuk Stine A ring i julegave :) Desværre var den ring jeg havde fået ridset, så jeg var inde at bytte den i butikken hvor den var købt. Da jeg kommer hjem med den nye ring opdager jeg at der er mærkelige pletter på. Jeg skriver så til Stine A som er virkelig flinke og skriver at jeg bare kan sende ringen ind til dem og så sender de en fin ring retur. Jeg sender så ringen om lørdagen og torsdag skriver jeg så til Stine A for at høre om de har modtager ringen. Det har de ikke! 
Jeg ringer så til Post Danmark for at høre om de kan se hvor den er. De fortæller så at de desværre ikke kan hjælpe da den er sendt som et brev. Gisp... Suk... så er den nok blevet væk i posten tænker jeg. Jeg går og er lidt trist over at den er væk både fredag og lørdag men pludselig søndag formiddag skriver Stine A at min ring er ankommet, ombyttet og sendt retur :) Jubii en dejlig mail og en dejlig afslutning på weekenden. 
I går da jeg kommer hjem er min nye ring kommet. Den lever helt op til mine forventninger, både flot og fejlfri :) Jeg elsker den ring og det var bare en super service jeg fik hos Stine A :) 

God aften! 

Følg bloggen på Facebook

Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar