torsdag den 20. februar 2014

Hurra! .... Bloggen 1 år!


HURRA!!!!!
I dag den 20. februar er det 1 år siden jeg startede bloggen her!
Det har været rigtig spændende at se, hvordan bloggen vokser og at så mange har lyst til at følge min lille blog om alle mine kreative tiltag og min hverdag, det er helt vildt og det er jeg SÅ glad for :) Inden jeg startede Sommerfuglen, havde jeg aldrig blogget før, så jeg var meget spændt da jeg startede bloggen, men jeg må indrømme, her efter et år, at jeg synes, det er virkelig sjovt og spændende og jeg kan love jer, at der nok skal komme mange flere spændende indlæg :) Her 1 år efter er der udgivet 227 indlæg, der er 168 followers via. Bloglovin, 41 på Google Friend Connect og  68 på Sommerfuglens facebookside og så har bloggen haft ikke mindre end 59.800 sidevisninger, det er helt fantastisk!! :)
I anledningen af bloggens fødselsdag har jeg arrangeret en virkelig LÆKKER giveaway, fordi i er så søde til at støtte op om bloggen, men den er ikke helt klar endnu, så den skal i nok høre meget mere om indenfor meget kort tid!! :)
Så i kan godt begynde at glæde jer :)

Rigtig fornøjelig dag til alle! 


Følg bloggen på Facebook


Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Tillykke med det første år, altid spændende at følge din blog.Spændt på hvad du finder på til GiveAway

    SvarSlet
  2. Mange tak :)
    Jeg er virkelig også spændt på, hvad i siger til den. Men det er noget jeg selv er helt vild med og ville gerne selv vinde, og man skal jo altid give noget man selv godt kan li :D

    SvarSlet