søndag den 2. februar 2014

Sidste dag i praktik, en kage og en iPadI fredags havde jeg sidste dag i praktikken. Det var en lidt underlig dag, da jeg jo havde været der i 6 mdr. men også en god dag for så var endnu et semester færdigt. Jeg havde bagt en kage som jeg havde med og den kunne de rigtig godt li. Af børnene i vuggestuen fik jeg et billede og et fint kort. Billede havde de ældste i vuggestuen malet og de yngste havde tegnet kortet. Alle børnene synes det var rigtig spændende da jeg skulle åbne gaven. Da dagen var ved at være slut fik jeg sagt farvel både til børn og voksne. Jeg må nu indrømme at jeg kommer til at savne alle de små banditter i vuggestuen :)
Opskriften på kagen skal nok komme på bloggen :)Da jeg nu kun har 6 måneder tilbage af min uddannelse og skal skrive 3 eksamensopgaver, har jeg valgt at købe en iPad. Jeg er super glad for den da den er dejlig let at transportere op til skolen i stedet for min computer. Desværre er min iPhone ved at stå af og skal sendes ind til reparation. Jeg har fået at vide at det er en kendt batterifejl som er problemet, så nu skal jeg bare lige tage mig sammen til at indlevere den og undvære den i en periode :( Som jeg tidligere har nævnt har jeg afleveret min specialiseringsrapport og i torsdags fik jeg at vide at den er bestået, så det var super skønt. Nu er jeg så helt klar til på tirsdag hvor det sidste semester på uddannelsen begynder :)

Det her var så det første indlæg fra iPad'en så nu håber jeg at jeg har gjort det rigtigt :)

God søndag aften.


Følg bloggen på Facebook


Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Held og lykke med de sidste tre eksamner. Har jo selv lige været hele møllen igennem, og jeg investerede netop til denne lejlighed også i en iPad, kan varmt anbefales.

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak :) Glæder mig også til at komme i gang og er indtil videre rigtig glad for iPad'en :)

      Slet