torsdag den 10. april 2014

Eksamensforberedelser

Nå så står den på eksamensforberedelser i dag. Læse opgaven grundigt og øve fremlæggelse! Så håber alt går godt i morgen, at jeg kan min fremlæggelse og at vores udstilling stadig står fint med levende planter (håber ikke de er visnet) :) Dagen i går stod jo så på opsætning af vores udstilling. Ovenfor kan i se nogle af de ting, som jeg skulle have med op på skolen (vandmelonplanten, rød grape som er spiret, en rumdeler hvor man kan hænge billeder på, en dukke, et maleri, en slange som er syet af et stykke stof som først er malet på, et vindspil af en dåse og min hæklede pude.) Der er også en masse billeder af ting, vi har lavet i skolen, som at bygge en drage og en luftballon og fra ting, der er lavet under praktikkerne.  
I min studiegruppe er vi 2 denne gang, så vi fik lavet en udstilling med alle de ting, som vi har lavet de sidste 3 1/2 år både i skolen, i praktikkerne og hjemme. Så nu håber vi, at vi har fået alle vores ting med og at alt går som planlagt i morgen :) Efter de sidste er færdige inde ved eksamen i morgen, skal vi ind og tage udstillingen ned igen. Så der bliver lige lidt ventetid. Når hele udstillingen er taget ned igen er der dømt en tiltrængt påskeferie, inden det går løs igen med bachelor opgave og eksamen! 

Følg bloggen på Facebook


Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

 1. Hvor er den fin rumdeleren :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det er så meningen at man kan sætte billeder på de helt store runde cirkler i rumdelere. Lidt anderledes, men sjov at lave :)

   Slet
  2. Ja det kan jeg forestille mig, at den har været sjov at lave. Men en fin ide :)

   Slet