mandag den 21. april 2014

En stor beslutning


Som i ved er jeg færdiguddannet til juni, og som det ser ud nu er der ikke vildt mange pædagog jobs, da de er ved at fyre en masse pædagoger rundt om i kommunerne grundet heldagsskolen. Min kæreste er færdig med sin uddannelse til januar og han er begyndt at snakke om at han gerne vil flytte til Norge derefter. Jeg ved godt at der også er mangel på pædagoger i Norge og at de søger specifikt pædagoger med dansk uddannelse, så jobmulighederne er rigtig gode i Norge. 
Jeg har før været på ferie i Norge, bl.a. med en veninde i Nordkap og hele vejen ned gennem Norge og ja jeg synes det er et fantastisk flot land, men at flytte til Norge selvom det kun er for nogle år 2-3 år, er alligevel en stor beslutning og der skal vægtes på for og imod. 
 Nogle af de ting som er for at rejse er: 
- Højere løn
- En kæmpe oplevelse
- Mulighed for at afbetale en del af studielån
- Mulighed for at spare op
- God joberfaring 

Selvom det er nogle gode for argumenter så er jeg stadig i tvivle og ikke helt overbevist om, at det er det jeg skal, for det er et stort spring og der er også nogle savn på spil i beslutningen i forholdt til familie og venner og hvad gør jeg med kattene, de skal med, men hvad gør jeg, når man tager hjem til Danmark på ferie??? Kan man få noget ordentligt at bo i der oppe?? Hvad med bil (vi har ingen)???
Jeg er 27 og kæresten bliver 28 i år og vi vil gerne i hus snart, men hvornår kan det lade sig gøre hvis vi bliver hjemme og hvornår hvis vi rejser??

Ja der er mange ting der skal tænkes igennem, diskuteres og undersøges :) 

Følg bloggen på Facebook


Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Gør det! I er unge og ikke bundet af noget - spring ud i det, og få en oplevelse og noget godt på dit cv!
  Held og lykke;)

  SvarSlet
 2. Jeg synes også at i bare skal springe ud i det, og få oplevelsen så længe i ikke er bundet af noget. Det er værre at fortryde noget man ikke har gjort, end noget man har gjort.
  Tænk på hvad det værste der kan ske er. At i ikke bliver glade deroppe?? Så er det jo ikke værre end at i kan komme hjem igen.
  Så DO IT :)

  SvarSlet
 3. Mange tak for svar :) dejligt at blive opmuntret lidt til det. Vi er ved at undersøge en masse ting med hvad lejligheder koster. Hvordan man får sine katte med der op og en masse masse andre ting :) Lige nu har vi kig på Stavanger området :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver spændende at se hvad i finder ud af :)

   Slet