lørdag den 5. april 2014

Pude i tunesisk hækling


I dag fik jeg endelig færdiggjort min pude med tunesisk hækling! Den er blevet så fin synes jeg!! Jeg var jo en tur i Stof&Stil i går for at købe stof til bagsiden af puden og en monteringspude. I dag fik jeg så prøvet kræfter med symaskinen og puden er nu færdig. Den har lidt skønshedsfejl her og der, men ikke noget man ligger rigtig mærke til og jeg synes den er skøn alligevel!!! :) 
Jeg fik også syet en pude til min søster. Hun købte i går stof til bagsiden, strikket stof til forsiden og en monteringspude. Den lovede jeg at sy og den blev også lavet i dag og kom til at de sådan ud :) 

Følg bloggen på Facebook


Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Mange tak :) Jeg er selv vildt begejstret for det færdige resultat :)

   Slet
 2. Ja den er bare flot. Hvilket garn har du brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Jeg har brugt tusindfryds hverdagsuld. Der er rigtig mange lækre farver :)

   Slet
 3. Flotte puder. Hvordan er stoffet lukket bag på? Er det med lynlås? Mvh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Nej de er lukket med trykknapper. De andre puder jeg har lavet er lukket med lynlås :)

   Slet
 4. Super floy pude! Har fået helt lyst til at prøve den teknik. Nu er jeg krævende, men du skulle vel ikkr have farvekoderne på garnet liggende? Og hvad er din erfaring med garnet - fnulrer det meget, når puden bliver brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sanne
   Tusind tak :) Tunesisk hækling er altså sjovt og af en eller anden grund synes jeg det går hurtigere end alm hækling. Nej jeg synes ikke puden fnuldre. Den står stadig i min sofa og ser lige så fin ud :)
   Jeg har brugt farverne kan ses her med farvekoder :)
   http://sommerfuglen-blog.blogspot.dk/2014/01/tunesisk-hkling.html

   Slet
  2. Tak for svar :) Nu har jeg lavet en prøve, og det er jo ret sjovt det her tunesisk hækling. Jeg plejede at strikke meget og hækle en smule. Men jeg var ligesom kommet fra det (på trods af alt for stort garnlager) og syer egentlig mest. Måske dette er min vej tilbage til nørkleriet i sofaen :-)

   Slet