Sådan en portion kyllinge frikadeller er rigtig lækre til aftensmad, men også gode til en nem frokost/madpakke. Jeg har valgt at rive squash i da det var det jeg lige havde i køleskabet, men man kan jo komme alle mulige ting i og krydder efter smag.
Kyllingefriksdeller (4 pers):
450 - 500 g hakket kylling
1/2 fint snittet løg eller 3 finthakkede forårsløg
1/3 revet squash
2 spsk hytteost
Soltørrer tomater
1 æg
1/2 dl mælk
2 spsk havregryn
Salt, peber, paprika og hvidløgspulver
Olie til stegning
Snit løget eller forårsløg fint og riv squashen.
Hak de soltørrede tomater fint.
Rør kødet med salt.
Tilsæt peber, paprika, hvidløgspulver,æg, havregryn, grøntsager, hytteost og soltørrede tomater.
Tilsæt mælken lidt af gangen. Farsen har godt af at stå 30 min i køleskabet.
Form og steg frikadellerne på en varm pande til de er gennemstegt.
Agurkedressing:
1/2 agurk
Skyr
Evt lidt A38
Salt
Peber
Hvidløgspulver
Hak agurken i fine tern og tilsæt skyr. Hvis skyren er meget tyk man man evt røre lidt A38 i. Kryder med salt, peber og hvidløgspulver.
Server evt med ris ligesom græske frikadeller :)
Velbekomme
Følg bloggen på Facebook
Følg mig på Bloglovin
Ingen kommentarer:
Send en kommentar