torsdag den 20. juni 2013

Betræk til syltetøjsglas ... TJEK!

 
Så er der sommerferie og jeg har kun 1 år tilbage på min uddannelse! Så nu skal hæklenålen rigtigt i gang.
Jeg har fået lavet en ting på min to do liste som nu kan få et TJEK :) Jeg har hæklet et cover til et syltetøjsglas med puff stitches. Syltetøjsglasset blev smallere helt oppe ved låget, så jeg valgte at lave indtagninger 4 steder så betrækket følger formen på glasset.
Jeg synes at det blev rigtig fint, og jeg har tænkt mig at det skal bruges til mine hæklenåle :)
 
Jeg tror at der kommer en ny ting på min to do liste, nemlig t-light covers. Jeg har nogle små glas og et par Castello oste glas, som jeg kan lave betræk til måske også med puff stitches?
 

 


Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Hej.
  Jeg følger din blok og glæder mig over dine udførlige anvisninger omkring hækleopskrifter. Nu vil jeg så gerne have opskriften på betrækket til dine sylteglas/tealight-cover - med puff stitches. Jeg kan sagtens lave maskerne, men det kniber med at finde ud af det, når jeg skal skifte farve (eller afslutte en række). Det ser helt forkert ud for mig. Vil du hjælpe? På forhånd tusind tak. Mvh. Ikammeyer

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej :) Dejligt at høre at du kan bruge mine vejledninger :)
   Jeg kan ikke huske om det var i 1 eller 2 maske i den første puf på hver runde at jeg lukkede. Men jeg skal nok se om jeg kan tage et par billeder af det og lave et indlæg om, men det bliver nok ikke før om et par uger da jeg har rimelig travlt i øjeblikket med min bachelor :)

   Slet