søndag den 9. juni 2013

En lang hækle to do liste!!Først og fremmest har jeg fået hæklet lidt på mit tæppe. Jeg syntes det begynder at ligne noget nu, selvom der stadig mangler mere end halvdelen. Men farverne synes jeg er rigtig flotte sammen og jeg glæder mig til at jeg engang bliver færdig. Tæppet måler nu ca. 170 cm x 72 cm.

Selvom jeg mangler så meget på mit første tæppe er jeg allerede begyndt at drømme om, at lave endnu et Granny Strip tæppe. Det skal være et i uld denne gang og jeg har fundet de skønneste farver i Kauni-uld hos Tante Grøn. Jeg har mest af alt lyst til at købe alt garnet lige nu! Men garn er jo lidt dyrt, så jeg har ikke lige penge til at købe alt det nu, og jeg er jo også i gang med et tæppe. Jeg skal måske også i gang med at lave et baby tæppe til en veninde, så jeg må hellere slå koldt vand i blodet og vente med uldtæppet, selvom det kribler i fingrene efter at få garnet hjem i gemmerne.

Kauni- uld garn fra Tante Grøn.
Farverne til et kommende tæppe.


Ud over tæpper på min to do liste har jeg lige købt zpagetti garn som gerne skulle blive til endnu 2 store kurve.


Og ja... så har jeg disse syltetøjsglas som står og venter på at jeg får hæklet et betræk til dem, så de kan blive rigtig fine, og bruges til en masse forskellige ting, bl.a. hæklenåle.  


Jeg har også en ide om at jeg skal hækle et sjal. Det skal være i mohair og jeg er faldet for disse to mønstre fra Drops Design. Jeg hælder lige nu mest til det første, da jeg har set et billede af et sjal med samme mønster, som var hæklet i noget som lignede mohair og det var super flot og let. Ikke så tungt og tæt som det på billedet.
Der ud over skal jeg have hæklet en hund til en veninde og så skal jeg have hæklet 8 coasters til min søster.
Der er nok at gå i gang med, så det er bare at komme i gang,
men hvor skal man starte??? :)


Hæklede sjaler, opskrift på Drops Design.

Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

2 kommentarer: