fredag den 21. juni 2013

Elsker Zpagetti garn!!

 
Ja så har jeg altså lavet en kurv igen. Jeg synes at zpagetti garn er rigtig dejligt at hækle med. Det er i så mange fine farver, det går hurtigt når man hækler og man kan lave nogle rigtig fine anvendelige ting. Jeg har på denne kurv tilføjet en 3. farve i samme nuance som bundfarven for at lave den lidt anderledes end alle de andre kurve jeg har lavet. Jeg syntes at det fungere rigtig godt at bryde den anden farve lidt inden man begynder på topfarven.
Den her kurv var også en del af min to do liste, så den kan også få et tjek nu :)
Nu tror jeg at jeg vil hækle lidt på mit evighedsprojekt (mit granny stripe tæppe) på sådan en grå og våd sommerferie dag :)
 
 


Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

7 kommentarer:

 1. Super flotte kurve du har fået lavet :-) Tror også jeg skal igang med endnu en - har lige købt en masse nyt garn som der jo skal være plads til ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja de fylder lidt de garn nøgler :)

   Slet
 2. Neeej, hvor er den fin :) Jeg må have lavet mig en... er også i gang med et granny stripes tæppe... men er heldigvis over halvvejs færdig... det bliver ca 210x160 :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes Zpagetti garn er så sjovt at hækle med! Men elsker også at hækle tæpper. Har hæklet 2 store og 2 små. Er desværre ikke igang med et tæppe lige nu. Hvor skal man også lige ligge alle de tæpper? ;)

   Slet
 3. Den er super flot!!
  Hvor kan man få fat i opskriften? 😊
  vh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maria :)
   Du kan finde opskriften under DIY her på siden. Det er en af de opskrifter jeg har brugt. Hvis du skal have den til at ligne i formen er det vigtigt at de farver du vælger i garn er næsten lige tykke. (Stof garn variere tykkelsen ofte meget og kan variere fra farve til farve )

   Slet