lørdag den 31. august 2013

Update på babytæppe
 
 Ja se er det endelig blevet tid et indlæg på bloggen. Jeg har simpelthen den sidste uges tid arbejdet på højtryk for at få hæklet alle firkanterne sammen til babytæppet, på alle leder og kanter, samtidig med at der har været travlt i praktikken, forberedelse til vejledning (lektier) og et personalemøde. 
 
Men her er så resultatet. Det er som i kan se på billedet stadig ikke helt færdigt, da jeg mangler at hæfte ender og hækle en kant rundt om tæppet, og jeg uploader selvfølgelig billeder så i kan se tæppet hår det helt endeligt er færdigt.
Jeg synes at det er blevet SÅ fint! Og ja jeg er altså lidt stolt over at jeg har kunne lave det, selvom det ikke helt er færdigt.
Indtil nu måler det ca. 80 cm x 100 cm og så kommer der så en kant oven i. Jeg havde tænkt at hvis det skal bruges til et barnevognstæppe, kan man ligge det dobbelt, da det jo er lavet i bomuld og ikke så varmt og så passer størrelsen til en barnevogn. Så kan man bruge det til at svøbe babyen i eller til at ligge på gulvet som et legetæppe, så der er flere muligheder.
Jeg glæder mig rigtig meget til det er helt færdigt og at jeg skal give min veninde tæppet her til oktober inden den lille dreng kommer til verdenen :)
 


Følg bloggen på Facebook

Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

4 kommentarer: