mandag den 22. juli 2013

En App og en løbetur

 
Ja altså, jeg har jo tidligere lavet et indlæg om disse løbesko, og det er faktisk ved at være længe siden. Men det er lidt pinligt at indrømme, men de er først kommet i brug i nu her. Jeg har været ude at løbe 2 gange og jeg synes at skoene er rigtig gode. Førhen brugte jeg et par billige løbesko, og der fik jeg ret hurtigt ondt i skinnebenet når jeg løb, men det gør jeg ikke med de nye sko.
 
Ud over de nye sko, har jeg fundet en App som kan motivere mig til at komme ud at løbe.
App'en hedder "RunKeeper" og er gratis. Der er nogle ting i App'en som man ikke kan og skal betale for, men alt det jeg skal bruge kan man sagtens i den gratis version. Med den kan jeg indstille så jeg kan løbe i interval, uden at skulle holde øje med tiden :) Den siger hvornår et interval begynder og hvor lang tid det vare og om det er løb eller gang. Så er det bare at løbe eller gå indtil hun siger at et nyt interval begynder. Det smarte er at man selv kan indstille hvor lange hvert interval er og hvor mange gange det skal gentages :) Man kan også vælge sit favorit musik som så bliver spillet under hele løbeturen.
 
Når man kommer hjem, kan man se, hvor hurtigt man gennemsnitligt har løbet, hvor hurtigt man har løbet/gået i hvert interval, et lille kort over den rute man løb, hvor mange kalorier man har forbrændt og en masse andre ting som man kan slå til og fra. 
Jeg kan godt li at kunne se alle de ting når jeg kommer hjem, og det motivere mig til at komme ud at løbe igen, for at se om jeg kan gøre det lige så godt næste gang.
Nu mangler jeg bare sådan en til at sætte mobilen i rundt om armen mens jeg løber. Den min kæreste har passer ikke til min iPhone 5 :(
Her ses et billede fra RunKeeper fra min løbetur i dag. Det er kun nogle få af de ting man kan sætte den til at måle som ses her.  
 
 
App RunKeeper
 
 
Følg bloggen på Facebook

Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar