Ja altså, i går var det jo lørdag og sommerferie, så kæresten og jeg havde været nede og handle lidt lækkert til aftensmad. Det blev til en lækker sommerret nemlig, ovnbagte asparges med bacon, kogte kartofler som derefter blev skåret i tern og røg på panden med en god gang krydderier, kalveculotte med hvidløgsmarinade, tomatsalat med løg og sidst men ikke mindst bearnaise sauce. Vi plejer ikke normalt at spise sauce. Normalt laver vi en eller anden dressing af græsk yoghurt som kan bruges til både kød og kartofler/ris/salat, men i går blev det til en omgang bearnaise.
Desserten blev til friske jordbær med mælk (fik desværre ikke taget et billede), men det smagte godt og en perfekt sommerdessert :)
Friske asparges med bacon klar til ovnen. |
Kartoflerne er krydret med rosenpaprika, salt, hvidløgspulver og timian. |
Tomatsalat med løg og krydret med salt og peber og så er der hældt en lille smule olivenolie over. |
Velbekomme :) |
Følg mig på Bloglovin
Ingen kommentarer:
Send en kommentar