fredag den 26. juli 2013

Firkanter

 
 


Firkanter..., ja jeg skal bruge 80 af dem til det babytæppe jeg tidligere har omtalt. Men jeg synes det er hyggeligt at sidde og hækle dem, og jeg synes faktisk det går hurtigere frem ad end mit granny stripes tæppe.
Jeg har allerede fået lavet 7 firkanter af hver farve (i alt 42) og jeg skal bruge mellem 12-14 af hver, så jeg er allerede lidt over halvvejs :) Så nu er det i gang med de sidste og så skal firkanterne hækles sammen med en hvid og så skal der laves en eller anden form for kant rundt.

Jeg tror det bliver rigtig flot når det bliver færdig. Glæder mig til at se det færdige resultat og høre om min veninde kan li det :) Det håber jeg :)Følg bloggen på Facebook

Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Hvor er de fine. Har du brugt opskriften fra lutteridyl, eller hvor har du den fra. Jeg skal nemlig selv igang med et tæppe snart, når min veninde kommer hjem fra USA med en masse lækker alpaka fra hendes venindes farm.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Nej jeg har lavet min egen opskrift, (som ligger her på bloggen), da jeg syne at hullerne i dem jeg har set var for store og jeg ville gerne have 4 stm i hver vifte til at starte med ;) Så prøvede mig lidt frem og lavede min egen, som jeg synes den skal se ud :)

   Slet
  2. Jeg kan godt se nu, at hullerne i dine firkanter er mindre. Det er faktisk også pænere og bedre, synes jeg. Så jeg har gemt siden med din DIY:-) Nu glæder jeg mig bare til min veninde kommer hjem, så jeg kan komme i gang med tæppet ved siden af alle mine andre strikke- og hækleprojekter.

   Slet
  3. Ja det er sjovt at man kan glæde sig så meget til at få nyt garn og komme i gang med et nyt projekt ;) Du må endelig skrive hvis der er noget med opskriften som driller :) Der kommer også et indlæg på et tidspunkt om hvordan jeg hækler firkanterne sammen.
   God aften :)

   Slet